© 2013 eva trgdsprom2013.001

Vårens planering

För att lära ut måste man lära sig, för att veta mer behöver man vidga sina vyer, för att vara intressant måste man intressera sig. Så därför har jag planerat min vår så här – lite att lära er och lite att lära mig själv:

För andra:

Trädgårdspromenader

Mina trädgårdspromenader, som jag kallar mina inspirationskurser utomhus, är planerade till 4 spännande platser i år. De har alla olika karaktär, synsätt, toppmånader och kan ge tonvis med kunskap och inspiration för både nybörjare och de mer erfarna. Det bästa av allt är att de ligger i ens närområde med gratis inträde. Åk dit tillsammans med mig som guide där du kan ställa de frågor du är intresserad av.

Min blommande trädgård

Följ med en runda i min trädgård, som blandar blommor och blad men även det viktiga att vara och leva i. Hur får man plats med ett helt liv utomhus om sommaren? Allt från laga mat, självplock av frukt och bär, barn och hund, trädgårdande och bara sitta och göra ingenting.

Lomma bibliotek 15/5 kl 18:00.

Är din förening eller arbete intresserad av ett föredrag eller kurs,hör gärna av er för offert.

För mig själv:

I vår har jag valt att blanda stort och litet för min egen lärdom. Här flanerar jag runt som gäst.

28/2 – 3/3 (OJ! mars så snart!) Malmö Hem & villa med Skånsk Trädgård

25/4 Growing plants in Denver, Alnarp (Trädgårdsamatörerna)

27/4 Nördlördag hos Peter Korn med hans intressanta tankesätt och udda “trädgård”

5/5 Växtmarknad i Alnarp (Trädgårdsamatörerna)

27/5 Chelsea Flower Show 100 års jubileum

31/5- 2/6 Malmö Garden Show

1-3/6 Trädgårdsrundan Nordvästra skåne

Augusti 1000 trädgårdar

 

Sedan vill jag få in ett besök på Hovdala slott för det står på tur som utflyktsmål.

Detta är vad jag SKA! Sen tillkommer det en hel del endagsutflykter till diverse trädgårdsbutiker, plantskolor, parker med mera som mina barn och jag ska roa oss med i sommarvärmen, jo förutom att bada då.

 

 

 

blog comments powered by Disqus