© 2013 eva IMG_4964

En helt vanlig torsdag

Idag var det bara en sådan dag…man behöver att helgkänslan ska infinna sig.

Helg för mig, är god mat, bra musik och gott vin tillsammans med trevligt sällskap. Min man är väldigt trevlig, fast när vi äter god mat blir det inte mycket övers till konversation så musiken får stå för skvalet. (Idag blev det Jenny Wilson & the Knife)

Barnen fick faktiskt korv och makaroner och blev satta framför tv:n medan vi satt kvar med en bit ankbröst och vitlök och rosmarinkryddad böngratäng och ett Beaujolais Royal. Det är sällan man njuter av varje tugga från början till slut, men idag var allt perfekt och så enkelt.

Hade det inte varit för att vi satt i kalla Sverige, med 2 månaders för lång vinter och 2 månaders för kort sommar, hade man kan kunnat tänka sig att man satt i Frankrike. Nu får man njuta av det lilla!

Om ni också är sugna på en fantastisk böngratäng så hittar du receptet här =>

blog comments powered by Disqus