© 2012 eva IMG_4244

Appropå Jul och nya färger

Den här kombinationen tyckte min man var så hiskligt ful och jag håller med, det var inte det mest lyckade jag har gjort. Den fick vara med på en snabb fotografering och så blev jag utmanad att lägga ut bilden publikt.

En annan utmaning jag har fått är att räkna mina julkulor och sorter. Ikväll firar vi Lucia med att klä granen, dricka glögg och lyssna på Era och vad passar bättre än att samtidigt göra en julkuleinventering. I kväll vet vi svaret!

Jag gissar på att jag har 20 olika julkulesorter och mellan 100-120 kulor. Och medan jag sitter och gissar ploppar det upp fler och fler julkulesorter upp i huvudet på mig.

Nu ställer du säkert frågan, behöver jag alla dessa julkulor? Svar JA! Julkulor är som kuddar, man kan ändra färg och stämning i ett rum i ett nafs utan att anstränga sig alltför mycket.

Hur många julkulor och sorter har du?

Ps: Man får gilla bilden och färgkombinationen om man vill. :)

Kul Jul!

blog comments powered by Disqus